Actiontaker-podden, återhämtning som ger energiboost

Behöver du vila dig i påsk?

Då kan jag rekommendera dig att lyssna på Actiontaker-podden. Du kommer att bli tokinspirerad, jag lovar

Nu har vi spelat in 15 avsnitt och vi har haft och kommer att ha helt fantastiska gäster. Och det är klart vi har, vi har ju valt ut gästerna just för att de är Action takers och förebilder för alla oss andra entreprenörer. Men det alla har gemensamt är att de öppnar sig och berättar sin story, om medgång, motgång och delar med sig om vad som är viktigast för dem. Ovärderlig information alltså.

Passa också på att vara med i vår tävling, där kan du vinna en coachning av mig eller Ann Ljungberg, se längre ner hur du gör för att tävla

 

Actiontaker-podden avsnitt 15 Gustaf Oscarsson och Malina Gustafsson

Den här gången intervjuar vi företagare som vill leva på sina egna villkor. Gustaf Oscarsson och Malina Gustavsson är partners i både företagandet och livet.

Gustaf är entreprenör, författare, föreläsare och äventyrare. Just nu aktuell med halvgalna projektet ”Livet på 500 dagar” och att klara hela sin 100-to-do-list på 500 dagar. Crazy. Följ på livetpa500dagar.se. Han har grundat ett gäng företag också (b la MittFöretag.com, Dream Valley, Brandson, Academy of Excellence). Och skrivit åtta böcker för företagare.

Malina är entreprenör, festfixare, Director of Craziness och en stor drömmare. Hon älskar när livet är härligt fluffigt, och som grundare av Dream Valley (Johannisbergs Herrgård) får hon leva ut sina mest galna fest- och inredningsdrömmar. Hon har tidigare drivit maskeradbutik på nätet och är medförfattare till flera företagarböcker.

Här hittar du deras nya Youtube-kanal!

 

Gustaf har gjort jobbet åt oss andra företagare

Egentligen har jag ju inte gjort någonting själv, säger Gustaf om sin affärsidé.

Jag håller inte riktigt med, han har gjort ett fantastiskt jobb som jag tror många företagare inte mäktar med själva. Jag tycker att Gustaf har kommit på en av de smartaste affärsidéer jag hört talas om.

Vi människor går runt och vet en massa saker, men vi använder det inte. Det är klart att vi förstår att framgångsrika företagare har bra knep som skulle kunna hjälpa mig. MEN det blir ändå inte av att var och en tar kontakt med dessa och ber om hjälp.

Gustaf har gjort jobbet åt oss företagare, han har gjort intervjuerna, bett de riktigt framgångsrika företagarna att berätta om vad som har skapat deras framgång, han har sammanställt dem i böcker. Dessutom åker han på turné med ”Mitt företag” .

 

Nu har vi gjort 15 avsnitt av Actiontaker-podden

Och vi har fler avsnitt på gång..

Igår träffade vi Karl Dyall i ett fantastiskt möte, ni lär få gåshud när ni lyssnar, och på tisdag träffar vi min underbara träningskompis Mattias Sunneborn. Så du kan vänta dig två riktigt bra storys om hur de skapar det liv de vill ha.

Tävla med Actiontaker-podden och vinn coachning

Just nu kan du vinna coachning av Maria Sundqvist eller Ann Ljungberg ( du väljer själv vem du vill ha coachning av).

Du röstar fram ditt favoritavsnitt bland de 13 första avsnitten. Du hittar tävlingen i Facebookgruppen Actiontaker-podden HÄR >>

Våra gäster i de första 13 avsnitten är:

 1. Actiontaker-värdarna Maria Sundqvist och Ann Ljungberg
 2. Anna BergStröm
 3. Charlie Söderbergh
 4. Kajsa Sihlén
 5. Victoria Davidsson
 6. Ulrika Hedeberg
 7. Nina Hjorth
 8. Evakarin Wallin
 9. Kristina Bähr
 10. Sophia Sundberg
 11. Annika Järking
 12. Anna Nilsson och Martina Wipa
 13. Gunilla Hellgren

Du hittar alla våra Actiontaker-poddavsnitt HÄR>>

Där hittar du även våra nya avsnitt som inte är med i tävlingen.

 

Kom och häng med Actiontaker-podden på Facebook

Vi startade en grupp på Facebook för att vi vill  hänga med dig som är vår lyssnare, men också för att sprida härlig energi från de framgångsrika företagare vi intervjuar.

Vi vill dessutom veta vilka dina förebilder är, för de vill vi också intervjua, så kom in och häng med oss vettja.

Actiontaker-poddens FB-grupp finner du HÄR>>

 

Ha en underbar påsk!

kram

Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *