Äntligen måndag!!!

Känner DU igen känslan? Eller känner DU allt annat än äntligen måndag?

TÄNK OM, det är möjligt att just DU också kan känna glädjen över att det är måndag

TÄNK OM det är möjligt att just DU kan känna så varje dag

Tänk tvärtom då… Om jag skulle säga orden NEJ inte måndag!!! Sedan berättar jag att du kunde känna dig trött varje måndag, bara du tänkte på rätt sätt,  då skulle en hel del personer, kanske DU, svara att det är fullt möjligt.

Så VARFÖR är det enklare för oss människor att tro dåligt om oss själva = tro att måndagar är jobbiga att vakna upp till,  istället för tvärtom?

TÄNK OM du kan bli kompis med din hjärna….. berätta för den vad du vill tänka och göra, vad vore möjligt då?

 

Äntligen måndag, det är en inställningsfråga

Och det är DIN inställning jag pratar om.

En elitidrottare skulle aldrig kunna vinna ett guld eller sätta rekord om personen inte trodde på sig själv. Det kan till och med vara tvärtom.

Ja precis, jag menar tvärtom. En person som har rätt inställning och därmed kan göra rätt saker för att nå rekordet behöver inte ens vara största talangen. Min vän Mattias Sunneborn är ett fantastiskt exempel på det. Mattias säger själv när vi intervjuar honom i Actiontaker-podden:

Det har till och med funnits 4 större längdshoppstalanger än mig, i de träningsgrupper jag själv varit med i under min karriär

  • Så vad tog Mattias till toppen?
  • Varför blev han första svensk över 8 meter?
  • Varför satte han svenskt rekord?
  • Hur är det möjligt att han kunde slå Mike Powell ( världsrekordhållaren) med 5 cm samtidigt som han satte det dåvarande svenska rekordet 8.21 m?

På presskonferensen inför MAI-galan 1996 sa Mattias: – Imorgon ska jag sätta svenskt rekord och slå världsrekordhållaren.
Bredvid satt 8,95-mannen Mike Powell. Dagen efter förbättrade Mattias det 30 år gamla nordiska rekordet till 8,21 och slog världsrekordhållaren med fem centimeter.

Jag skulle säga att han har den största talangen på att se helheten på vad som behövs för att nå dit. Han har förmågan att se att allt i helheten behövs. Han är dessutom troligtvis den störta talangen av dem på att sätta häftiga mål och uppnå dem. Han är också hängiven sin egen dröm och sitt mål. Han har en oerhörd  självdisciplin när han bestämt vad han ska göra. Mattias inställning är fantastisk helt enkelt.

 

DU kan använda idrottstänket i DITT FÖRETAGANDE

Du behöver inte vara idrottsmänniska för att tänka som en idrottare

TÄNK OM du kan tjäna mer pengar, nå din största omöjliga dröm, få in mer kunder eller något annat resultat du önskar, bara genom att göra något så enkelt som att börja tänka som en elitidrottare.

Ja, jag säger att det är enkelt, för det är det. Men det är inte lätt att bara göra.

  • Du behöver veta HUR du ska göra
  • Du behöver ha rätt verktyg
  • Du behöver träna upp det så att din reptilhjärna tänker som en elitidrottare

 

DU kan använda idrottstänket för att nå DIN DRÖM

Vad har DU för dröm? Vad skulle vara ett mirakel om det inträffade?

Med förståelsen för att DU faktiskt bestämmer själv så kan du förverkliga drömmen du aldrig trodde var möjlig. Det handlar om att börja berätta för hjärnan vad du vill åstadkomma.

Men hjärnan är listig, den lyssnar till och med på vad du tänker. Det räcker alltså inte med att säga vad DU ska göra, DU måste mena det också, och tänka rätt tankar. Därför måste du även tänka att DU kan uppnå DIN dröm. Du behöver komma igenom tvivel och motgångar. Därför kan idrottstänket hjälpa dig att nå DIN största dröm.

 

Äntligen måndag, DU gör ett val

Så hur vill DU leva ditt liv?

Det är faktiskt så enkelt, det är DU som väljer vad DU vill göra med DITT liv. Väljer DU att göra det som gör att du har störst förutsättning att lyckas, eller vill DU göra det jobbigt och svårt för DIG själv?

Min vän Charlie Söderbergh, rikedomscoach har berättat hur det kan gå till efter hans föreläsningar som drar väldigt mycket folk.

Han är tillgänglig för frågor direkt efter föreläsningen och man skulle ju kunna tro att dit rusar många för att ställa frågor för att själva komma igång. Ja, det finns givetvis de som gör det, men förvånansvärt många berättar för Charlie varför de inte kan lyckas med det han gjort.

Ser du vad du läser? Visst verkar det konstigt! Människor går alltså fram till en kille som de skulle kunna få oerhört stor inspiration och tips av, men de väljer att beklaga sig om varför de inte kan göra likadant. Känner du igen dig själv?

Varför är vi så ivriga att berätta varför vi inte klarar vissa saker istället för att vara öppna för att vi kanske kan klara det. Tänk om vi alla kunde vara öppna för möjligheten lite längre tid.

Fråga den som kan det du vill bli bra på.

DU VÄLJER

 

Äntligen måndag, det är frågan om att vilja

Så, hur gärna vill DU?

Jag kommer tillbaka till Mattias Sunneborn, han ville bli bäst och var beredd att lägga ner jobbet.

Är du beredd att sluta snacka och göra jobbet?

Vill du ge DIG SJÄLV förutsättning att lyckas, eller vill DU vara din egen största motståndare?

Det är DITT VAL

Det vore jättekul att få prata med DIG om vad DU drömmer om och vad DU gör för att säkra att du når dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *