ÄNTLIGEN MÅNDAG!

ÄNTLIGEN dags för dagen då jag grundar hela veckans framgång.

ÄNTLIGEN dags att i lugn och ro sätta mig och titta på hur jag på bästa, roligaste och smartaste sättet kan ta mig till min stora dröm.

ÄNTLIGEN dags, igen….

 

ÄNTLIGEN MÅNDAG, uppladdningen

När elitidrottare ska nå sitt stora drömresultat på en speciell tävling eller match så förbereder de sig noga innan matchen startar. Du kan se din arbetsvecka som att det är en match. Den här tiden på måndagen, det är din förberedelse innan du går ut på planen och tävlar.

Du tar reda på om du är sugen på och stark nog att göra rätt saker som tar dig till dina drömmars mål, ex att vinna matchen för att senare vinna serien och SM-guldet. Eller klara en kvalhöjd för att gå till final i höjdhopp. Det är nu det är dags att se till att du ger dig själv rätt förutsättningar för att klara av det du vill göra. Jag har tidigare berättat för dig att jag alltid börjar med en positiv attityd, för att det höjer mina chanser till framgång oerhört mycket. Nu för tiden är jag dessutom säker på att jag alltid kan hitta på ett roligt sätt att ta mig dit jag vill. Så jag vet att jag kommer att ha en jättekul vecka, som vanligt, så är du med mig? Äntligen måndag!!

ÄNTLIGEN MÅNDAG, framgångsfrågorna

Varje måndag berättar jag om några av de frågor som jag använder själv. Dessa frågor ingår också i webbkursen Actiontaker, skriv DIG framgångsRIK.  Du kan läsa mer om den HÄR >>  När du följer min blogg så får du ta del av många av dessa supersmarta frågeställningar som kommer att ta dig mot dina mål.

Det finns många frågor att besvara, och ju fler frågor du besvarar desto snabbare kan du ta beslut och ju snabbare kan du tjäna pengar. Jag vet att jag tjatar, men det är verkligen så. Det finns ju till och med ordspråk runt att bli stående på ett ben om du inte går framåt. Så egentligen vill du ju besvara så många frågor du kan på en dag. Då kommer du att tjäna ruskigt mycket pengar.

FRÅGOR, SVAR OCH BESLUT

Jag har sagt det tidigare och säger det igen. Ju fler beslut du tar och ju snabbare du tar dem, ju snabbare kommer du att tjäna pengar.

ÄNTLIGEN MÅNDAG, GÖR DET KUL

Här kommer en kul övning som kommer att hjälpa dig att tjäna mer pengar fortare.

Träna dig på att ta beslut

Se det här som en lek där du ska upptäcka hur mycket beslut du tar och hur ofta du kan ta ett snabbt beslut och leva med det. Frågorna nedan hjälper dig att ta dig igenom frågeställningar där du velar och därmed inte kommer till beslut. Använd gärna ett A4 eller ett elektroniskt dokument ex Excell

 1. Så fort du har en fråga om hur du ska göra runt något, du tänker den för dig själv eller ställer den till någon annan. Skriv upp den i dokumentet.
 2. Tar du beslut direkt? Bocka av den så att du ser att du tog ett snabbt beslut. Skriv SB bakom frågeställningen. Om du inte tagit beslut så får du gå vidare
 3. Vad skulle det ge dig om du lyckades besvara frågeställningen? Om du kunde ta beslut om att göra på ena eller andra sättet. Vad skulle det ge dig i pengar, tid eller energi
 4. Hur kan du snabbast få svar på frågorna gällande för och emot varje förslag? Exempelvis Googla, frågan någon osv
 5. Samla + och – gällande varje förslag.
 6. Titta på dina + och – , oftast kan du ta beslutet under tiden du kommer på de sakerna, ibland måste du sätta dig in i känslorna som uppstår vid dessa + och -.
 7. Kan du fortfarande inte ta beslutet? Ibland kan man inte förutse hur det ska gå utan du måste helt enkelt bara välja ena vägen, och stå för att du tog det beslutet. Själv tycker jag att det har gett mig mest. När jag har sagt till mig själv att jag gör så här, jag tar det här beslutet. Grejen är att jag kommer framåt då, det blir så tydligt så det blir bra av bara farten. Det känns nämligen bra att ta beslut. Jag känner mig kraftfull och effektiv. Det gynnar min business
 8. Svara på så många frågor som du kan under dagen.
 9. Räkna ihop antal beslut du tagit under en dag, snabba eller långsamma. Berätta gärna för mig, jag är jättenyfiken.

TRÄNINGSKOMPIS, NÅGON ATT FRÅGA

Så vem ska hjälpa dig att besvara dina frågor och kanske ställa ännu fler bra frågor till dig? Tänk om du hade någon som såg till ditt bästa och fanns där för dig. Därför lägger jag till frågan om vem du ska ta till hjälp i varje fråga.

Frågor:

 • Vem kan hjälpa dig?
 • Vem vill hjälpa dig?
 • Vem vill du ha hjälp av?
 • Vem ska vara din träningskompis för att du ska nå dina mål?
 • Varför vill du ha den träningskompisen?
 • Kan du ha fler träningskompisar?

Det här är några av frågorna i Actiontaker, skriv DIG framgångsRIK. Om du svarar på dessa frågor så kommer du att bygga en grund för din framgång. Ingen är stark ensam.

ACTIONTAKER, SÅ HÄR GÖR JAG

Jag tog fram Actiontaker-konceptet för att jag såg att egenföretagare skulle ha väldigt stor nytta av elitidrottstänk och struktur. Att ställa sig alla dessa frågor precis som elitidrottaren gör är en avgörande faktor för att lyckas nå sin dröm. En idrottare som velar och inte tar beslut kommer inte att stå överst på pallen i OS.

Jag har flera träningskompisar, de är viktiga för mig. Jag är helt enkelt beroende av dem för min framgång. Jag har valt personer som ger mig möjlighet att klara allt.

Agil affärskompis:

Jag har en agil affärskompis, vi har ett 10-minuters möte varje morgon, där rapporterar vi till varandra och dessutom berättar vi vad vi ska lyckas med under dagen. Det ska vara strikt business i mötet. Det trevliga har vi runt om på andra sätt.

Mastermind:

Jag deltar i mastermind minst en gång i veckan. Där har jag chansen att ställa frågor, men jag kan också hjälpa andra framåt genom att delta som en av deras advisory board. Ofta klarnar fler av mina frågeställningar när jag hjälper andra.

Nätverka:

Jag nätverkar flera gånger i veckan i flera olika nätverk och dessutom genom att boka lunchmöten. Det ger mig oerhört mycket och är fantastiskt kul.

Framöver kommer du att få träffa några av mina affärskompisar här på bloggen.

VILL DU OCKSÅ HA TEAMET MED TRÄNINGSKOMPISAR?

Just nu tar vi in nya medlemmar i Actiontakers medlemsprogram. Om du blir medlem den här veckan då vi firar våra framgångar extra så får du en jättebra BONUS. En gratis Actiontaker-coachning på 55 min. Värd 1 295 SEK exkl moms.

Vill du läsa mer om Actiontaker medlemsprogrammet, kan du göra det HÄR>>

Om du vill gå med i Actiontakers medlemsprogram så kan du köpa ditt medlemskap HÄR >>

Vill du läsa mer om Actiontaker, skriv DIG framgångsRIK, kan du göra det HÄR>>

Vill du säkra din plats på kursen så gör du det HÄR>>

Ha en underbar dag!

kram

Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *