Hur kan du skapa Pay day oftare?

PAY DAY

De flesta menar dagen för löneutbetalning. MEN…

  • Tänk om det finns fler sätt att bli belönad.
  • Tänk om det skulle hjälpa DIG att se din framgång genom att förstå att du har pay day oftare än du har löneutbetalning.

Det häftigaste är att DU kan bestämma själv att du vill ha Pay Day, och hur ofta.

 

Pay day, mer än bara en löning

Jag menar inte en vanlig löningsdag, en Pay day är så mycket mer.

Jag menar en dag då du får betalt på fler sätt än lön. Det är när du får belöning för det jobb du har gjort, ibland långt tillbaka i tiden.
Du kan planera in en pay day, det är när du har slutdatum för att nå ett delmål eller det stora målet. Då cashar du in pengar, energi, glädje eller annat. Dessutom får du ju fira din framgång på det sätt du redan hade bestämt i förväg.
Men ibland kan det komma en pay day utan att vi visste att den skulle komma. Det brukar vi ofta se som att det bara hände. Men oj, nu ramlar massa uppdrag över mig. Oj vad alla helt plötsligt är nyfikna på mig, vad mycket fina kommentarer jag får. SUG ÅT DIG, det är din PAY DAY

Grejen är ju den att du har gjort ett jobb, kanske sedan långt tillbaka i tiden. Du har vågat drömma, du har börjat tro på dig själv och göra rätt saker och du blir tydligare med vad du vill.
Plötsligt händer det!
Det är en pay day

Min oplanerade Pay Day

Jag hade en sådan i måndags.
Det började med att en nära vän skickade ett gulligt sms om att hon sträcklyssnade på min och Ann Ljungbergs podcast Actiontaker-podden. Hon tyckte den var fantastisk och bara det meddelandet gjorde min dag. Men se det skulle komma mer…

Det handlar om partnerskap, alltså samarbete och nätverkande

Den dagen kom tre meddelanden till om Actiontaker-podden, alla lika fina och uppmuntrande.
Tre personer köpte min webbkurs utan att jag hann berätta om den på sociala medier. Fem personer ville få hjälp att investera i hus i USA.

Den kvällen skålade Kajsa Sihlén och jag i champagne för att fira vårt samarbete i Solid capitolgroup och min pay day.
Jag hade ju knappt börjat nämna vad jag gjorde än!!

 

Det som är genuint viktigast för DIG, i ditt liv SYNS för andra


När jag skulle skriva min tacksamhetsövning* för den dagen, dagen då allt kul hände, så såg jag att jag själv hade kommit tillbaka i mitt flow där jag tror på mig själv. Jag har hittat min väg i livet där upp och nedgångar inte spelar någon roll. Jag är helt lugn i att jag är på väg dit jag vill. Jag har också kommit underfund med vad som är viktigast för mig för att jag ska kunna skapa mitt drömliv.

Jag kom underfund med att en morgonritual med skrivövningar ger mig förutsättningen att skapa det livet. Utan skrivövningar så tappar jag lite i taget och sedan är det helt borta. Det är som att ta bort motorn i det hela.

Jag kom på i mitt hjärta vad som är genuint viktigt och jag kunde förmedla det. Jag berättar om det, men ännu viktigare, det syns på mig.

  • tacksamhetsövningen ingår i Action taker, skriv DIG framgångsRIK på 50 dagar

Plötslig händer det!

Det är då det händer, jag känner mig så grundad i vad jag kan bidra med till andra människor.

 

Fira din PAY DAY

Har du tänkt på att du har Pay days som inte är inplanerade?

firar du då?

Bra saker händer, MEN märker DU det?

Ge exempel på en Pay Day som du har haft.

Belöna dig för att du har jobbat så bra att du får en pay day.

Hur vill du fira?

 

Använd energin från din Pay Day till din vardag

Idag är det torsdag och jag har haft 4 pay days i rad. Jag vet att flow inte stannar för evigt.

Det går upp och ner och ibland rakt fram.

Nu ser jag till att suga åt mig all energi som det ger och använder det till att skapa bra förutsättningar de dagar som går mer trögt.

 

Berätta gärna hur du har det

 

Kram till er alla

Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *