Marias auktion för Suicide zero, pågår till fredag kl 17

Mattias färgIdag tar 4 människor sitt liv, vi behöver din hjälp.

Så står det på Suicide zeros webbsida, självklart blir man berörd. Många av oss kände någon som valde att avsluta sitt liv. Jag är en av dem.Därför tycker jag att det är viktigt att lyfta fram att trots att fler tar livet av sig än som dör i trafiken så läggs mycket mer pengar på att förbättra trafiksäkerheten. Läs mer här>>

Därför behövs våra bidrag.

 

Min vän Mattias Sunneborn är ambassadör för delen som heter Idrottare förebygger självmord, HOPPET. Läs mer här>>

I samband med eventet Inspirationskväll med Mattias Sunneborn onsdag 4 november så startar jag nu en auktion som pågår till på fredag kl 17.

Nu startar jag en auktion, du kan starta att buda direkt

Anmäl dig till budgivningen HÄR>>

Jag har fantastiska sponsorer som har bidragit till innehållet nedan. Du återfinner alla webbadresse och namn längst ner på sidan. Det finns 4 produkter att buda på.

 

Kasse 1: sammanlagt värde: 2 295 kronorMadeleine mindfulfitness

  • Naprapatbehandling 30 min hos Bengt Rilegård rehab  värde 700 kronor
  • Mindfullness med Thetavågor, ljudfiler och en coachning av Success education Värde 1 200 kronor
  • Coachning Rivstart , Maria Sundqvist 30 min värde 395 kronor

 

Klicka här >> om du vill buda på den här produkten

 

 

 

 

 

Kasse  2: sammanlagt värde: 4 295 kronor12204023_10153670094518350_1835396265_o

  • Naprapatbehandling 30 min hos Bengt Rilegård rehab  värde 700 kronor
  • Boken Din Bokidé + författarcoachning 30 min av Jeanette Niemi  värde 2 000 kronor
  • Boken Mindfullness, nå dina mål med självsuggestion av Success education + coachning  värde 1 200 kronor
  • Coachning Rivstart, Maria Sundqvist 30 min värde 395 kronor

 

Klicka här>> om du vill buda på den här produkten

 

 

Produkt 3. Discovery session med Anna Åberg, känd digital nomad  Värde 3 800 kronorAnna Åberg

En discovery session är en process att upptäcka; Vad du verkligen vill med ditt företag. Vad som har hindrat dig att driva det företag du verkligen vill (du kommer att få veta din mönster av självsabotage som hindrar dig); Vi kommer också att undersöka hur villig du är till att göra den förändring son krävs för att driva företaget som du vill. Vi kommer att titta på dina mönster kring pengar, hur du hanterar pengar och hur du tar beslut.

Klicka här>> om du vill buda på den här produkten

                                                        

 

 

 

Produkt 4: Mattias Sunneborns bok Träna snabbhet och explosivitet + ett träningspass för 10 pers

Mattias är förutom en mästare i friidrott även utbildad Fystränare. Här visar han övningar som passar alla från nybörjare till vana idrottare. Innehåller även övningar på webben så att du lättare kan förstå hur du ska utföra övningen.  Mattias har även skänkt ett träningspass med honom  för 10 personer  Värde 15 000 kronor 

Mattias bok30        Mattias lyckönskning30

Klicka här>> om du vill buda på den här produkten

Lagt bud: 2 500 kronor

 

Nu har du chansen att ropa hem någon av dessa fantastiska produkter.

 Så här går det till:

När du vill lämna ett bud så behöver du anmäla dig till budgivningen först, i textfältet anger du beloppet du vill buda. Jag kommer att uppdatera på  den här facebooksidan: och skicka sms till dig.

Anmäl dig till budgivningen här >>

Jag kommer att uppdatera på sidan så fort någon budar.

Bakgrund:

Det hela startade som en uppgift från en utbildning, att försöka få en 20-lapp att växa. Jag har fått vara kreativ och det har varit kul att upptäcka att det är möjligt.

Jag bestämde mig tidigt för att jag ska skänka hälften av de pengar jag får in, det var ju så lite pengar från början. Så att jag tänkte att om jag får in mycket pengar så kan jag skänka mycket.

Jag kommer att donera halva beloppet som jag får in till Suicide zero. Det resterande beloppet kommer jag att använda till att kunna fortsätta spelet om att se hur stor 20-lappen kan bli samtidigt som jag ska fortstta göra likadana insamlingar framöver.

Du kan följa mitt spel med 20-lappen på mariasundqvist.se

Stort tack till mina sponsorer

som har skänkt så fina produkter

Mattias Sunneborn

Anna Åberg

Bengt Rilegård, Rilegård rehab

Jeanette Niemi

Madeleine Magnusson

 

Tack för att du bidrar!