Om Maria

 Maria Sundqvist

grundare Actiontaker-konceptet, föreläsare, inspiratör och coach

 

Jag tror att allt är möjligt. Du behöver bara göra rätt saker

Entreprenörer skulle kunna nå drömmar de aldrig trodde var möjliga genom att tänka som en elitidrottare. Genom att bygga upp sin vision och sedan göra verklighet av den, med hjälp av idrottarens struktur, verktyg och mentala träning kan du åstadkomma mirakel.

Min bakgrund:

  • Utbildad coach inom bland annat friidrott (elittränare Sv friidrottsförbundet), innebandy och handboll
  • säljare inom IT och affärsnätverk ( Telia Validation, CGI, BNI)
  • Balansekonomi, Du och dina pengar, Ditt liv och dina affärer
  • Nätverks och mingelproffs
  • Föreläsare

Fakta om Maria:

Jag älskar livet. Jag vill prova på allt som verkar kul. För mig är det att resa, att äventyra, att träna och tävla, att umgås med min familj och hänga med alla härliga människor. Jag älskar att utmana mig för att göra saker jag inte trodde jag skulle våga.

Jag älskar att föreläsa och att få inspirera och hjälpa människor att nå sitt drömresultat. Jag är jättebra på att se din potential och att locka fram dina bästa sidor. Jag får dig att våga drömma större och sedan att satsa på din dröm och lyckas.

Du kommer ofta att höra mig använda orden, jag älskar. Det är för att jag gör det. Jag kan inte använda andra ord, då blir det inte vad jag menar..

I mitt tidigare liv tränade och tävlade jag i friidrott, handboll, innebandy och hockey. Just friidrotten valde jag att göra en satsning och utbildade mig vid Friidrottsgymnasiet i Karlstad. Tyvärr blev jag drabbad av ryggont av spjutkastning, så jag tröttnade. Då visste jag inte att man får hålla på med vilken gren man vill, det vet jag nu.

Nu för tiden är jag spelande lagledare i innebandy. Mariasmixed spelar med stor framgång i StocholmsKorpen div 1. Jag älskar att leka och hålla igång med de flesta idrotter, kanske allra mest golf och tennis.

För drygt 3 år sedan började jag träna och tävla i friidrott igen och har varit med på Veteran-SM, Veteran-VM i Perth 2016. Nu tränar jag för fullt inför Veteran-EM i Århus 2017

Att börja med friidrott igen har inte bara gett mig bra träning utan väckte även iden att använda idrottstänket i mitt företag. En stor del av att vara friidrottare handlar om att älska att sätta mål och uppnå dem. Nu älskar jag det igen

Musik har oftast varit en stor del av mitt liv. Efter Nynäshamns Kammarkör och sång i ett coverband under några år så sjunger jag nu i kören Megafon och mikrofon.