Entreprenör, Vill du vara min PILOT?

Maria mår bra (300x225) Min idealkunder:

 • är en entreprenör i framkant
 • vill ha frihet att välja när, var och hur du jobbar
 • vill tjäna mer och jobba mindre
 • vill sätta värdiga nål och nå dem
 • vill ha någon att bolla med
 • vill ha någon att ställa frågor till
 • vill nätverka inom försäljning
 • vill göra förändringen NU

När jag frågade Dig vad du vill ha hjälp med så

 

 Nu måste jag testköra det och göra det precis som du vill ha det, därför söker jag DIG

I pilotprogrammet får du:

 • En digital mötesplats med kollegor
 • Föreläsning om försäljning varje månad
 • Plats i en Mastermindgrupp
 • Agil affärskompis
 • Skrivkurs, skriv dig Rik
 • workshopen Nätverka framgångsrikt för resultat
 • månadens företagare
 • Verktyg som hjälper dig att vara strukturerad

Du kommer också att få förmånliga erbjudanden om Kickoff, träningsläger och andra framgångsfaktorer som ökar DIN försäljning

Digital mötesplats

Du får tillgång till en digital mötesplats där du har kontakt med kollegor varje dag. I mötesplatsen delar vi erfarenheter och kunskap. Vi firar framgångar och stöttar varandra i motgångar. I mötesplatsen har vi daglig kontakt.

Föreläsningar

Du får inspirerande föreläsningar varje månad som lyfter ditt företagande till nästa nivå. Du kommer att få inspiration och verktyg för att  lära dig mer om hur du ökar din försäljning, blir en kung på att nätverka med det viktiga resultatet pengar in i kassan.

Plats i Mastermindgrupp

I en Master mind grupp kan du ta upp dina frågeställningar och blir bokstavligt talat lyft till nästa nivå när dina kollegor resonerar runt just ditt problem. Det är som att vara chef på ett företag och ha ett problem som du sätter i händerna på ett gäng som är ivriga att ta fram en lösning.

 • Ni kommer att träffas en till fyra gånger per månad, det bestämmer ni själva. Gruppen träffas via webben (Skype, telefon, Hangouts – det som passar er bäst). Du kommer att delta i en grupp där ni delar liknande målsättningar.
 • Mastermindgrupper är ett strukturerat sätt att använda principen: ”Du blir som du umgås.” Vilken jag tycker är den smartaste och enklaste principen för att nå dit man vill.

Första gången jag deltog i en Master mind-grupp blev jag helt betagen.

När jag vågade ta upp min frågeställning och jag såg att jag fick med mig ett resultat som jag kunde använda vidare gav det mig en wow-känsla.

Ju fler beslut jag tar desto snabbare kommer jag till framgång. Master mind hjälper mig att ta många beslut.

Agil affärskompis

En affärskompis som du har agila möten med varje månad och använder mitt framtagna koncept för att nå upp till dina försäljningsmål varje dag. Agilt står för att det är snabbt och effektivt och det gillar jag när vi ska skapa resultat.

Månadens Företagare

Genom att vi applåderar varandras framgångar kommer vi att dels få en morot att ta oss snabbare framåt men vi kommer också se att det är helt möjligt att ta oss framåt.

Varje månad kommer en medlem att få lite extra utrymme där han eller hon får berätta om sig och sitt företag och en särskild framgång. Det kan vara allt från att fått fler följare men också kan en framgång vara att man har fått till en snygg bildstrategi.

Vem som blir månadens framgång, kommer att bli helt subjektivt. Jag kommer att be er nominera en kandidat och självklart kan du nominera dig själv.

Mer information om Maria Sundqvist hittar du här>>

Antagning till Pilotprogrammet

Du anmäler dig till Pilotprogrammet öka din försäljning och betalar en kvartalsavgift.

Programmet startar  onsdag 9 december.

Varmt välkommen till pilotprogrammet! Starta ditt nya liv där du kommer att tjäna mer

 Värde 80 000 kr plus moms!

Värdet för mötesplatsen på webben, föreläsningar varje månad, Mastermind samt workshops, utbildningar och bonusar som ingår i programmet är 80 000 kr plus moms per år om du skulle köpa alla delar separat.

I idealkundsundersökningen angav idealkunderna att de ville betala 5000 kr plus för en sån tjänst.

Ditt pris som Pilotkund är 2999 kr plus moms.

 

 

Instaguider

Tips och trix kommer att finnas tillgängliga under denna rubrik inne #InstaMera. Innehållet kommer att fyllas på vart efter du och de andra har särskilda önskningar.

Instanyheter

Du kommer att slippa lägga tid på att leta efter aktuella nyheter och händelser relaterade till att vara företagare på Instagram. Jag kommer regelbundet att lägga till aktuella nyheter och händelser.

Har du tips på en nyhet – hör av dig så att alla kan få ta del av detta.

Mötesplats

Du har tillgång till en mötesplats via en hemlig grupp på Facebook. Där kan du varje dag möta andra småföretagare som också finns på Instagram. Genom att ständigt umgås med andra som befinner sig i samma situation och har samma mål så är det så mycket lättare att hålla upp farten och inte tappa fokus.

I mötesplatsen kommer du även att kunna ställa frågor relaterade till Instagram och få för det mesta få svar inom någon timme på vardagar.

Support

Har du frågor kring en app, eller något annat som rör Instagram så är det bara att ställa frågan i vår Facebookgrupp – jag eller någon annan svarar inom någon timme på vardagar.

Du skall slippa sitta och Googla fram rätt svar eller en lösning på ditt problem – du har bättre saker att ta tag i. Jag hjälper dig via supporten som ingår för alla #InstaMera medlemmar.

Vem är Annika Elgeskog?

Här kan du läsa mer om Annika Elgeskog.

Prisgaranti

Om du inte är nöjd med vad #InstaMera ger dig så har du rätt att få hela summan tillbaka. Du har 30 dagar på dig.

Affiliate

Tanken bakom #InstaMera är att vi skall bli många som börjar att sprida informationen om att det finns flera småföretagare som erbjuder sina produkter och tjänster på Instagram. Ju fler som berättar om vår hashtag #InstaMera desto fler följare har vi chans att få.

Därför erbjuder jag alla som vill att bli min affiliate. Du får 50% i ersättning för varje medlemskap du förmedlar. Sälj till två vänner och du har ett års gratis medlemskap. Bra va?

Du måste ansöka till mig för att bli affiliate.