Sagt om Skriv dig RIK, övervinn dina säljhinder genom skrivövningar

Skriv dig RIKSå här säger tidigare deltagare i kursen Skriv dig RIK

Jag gjorde skrivprocessen i Anna Åbergs utbildning Extended freedom accademy. Det var helt fantastiskt att bli medveten om vad jag satte upp för hinder för att lyckas. Genom att skriva om detta efter ett givet koncept så kunde jag förvandla mina självsabotörer till självhjälpare.

Skrivandet gav mig så mycket att jag nu tagit fram en egen kurs där det handlar om att använda skrivandet för att bli en action taker och nå dina mål. Nu lanserar jag kursen Skriv dig RIK, och bli en Action taker. Det är ett koncept som jag själv tagit fram och som syftar till att vi efter att ha omvandlat våra självsabotörer kommer att agera på rätt saker som ger dig möjlighet att nå ditt mål och bli rik. – Maria

Nu har jag förbättrat kursen ännu mer. Vill du hänga på ?  start 11 april 2017, gå in och anmäl dig här för att ansöka om din pilotplats: ANSÖK HÄR>>

 

Skrivprocessen är bland det mest värdefulla jag har gjort i hela mitt liv! – Malin

Nu känner jag mig själv mycket bättre och förstår att jag har hindrat mig själv. Det jag tidigare skyllde på andra i min offerkofta-roll har jag utvecklat till att saker händer, det är upp till mig att förhålla mig till det. Jag smilar och tänker att där hade jag blivit ett offer, när sådana situationer dyker upp. Nu konstaterar jag bara, aha det blir så, sedan väljer jag hur jag vill göra. Det känns underbart! Den som förlorade mest på när jag blev offer var ju nämligen jag själv, även om mina vänner också märker stor skillnad – Lena

Maria är en väldigt kompetent och kärleksfull handledare– Ann

Jag vill inte sluta skriva – Ann

Jag har bytt ut min offerkofta till en kreativitetskofta, den bär jag mycket bättre – AnnKatrin

Frågeställningarna som ingick i kursen hjälpte mig att kunna få fram saker som jag hade blockerat och som jag inte trodde jag kunde förändra. Nu känner jag mig mycket starkare och det syns redan i plånboken, jag spar nämligen tid och gör rätt saker när jag slutar sabotera för mig själv – Micke

Wow, den bästa kurs jag har gått! – Anna

När jag skriver är det som att jag helt plöstligt förstår och kan resonera fram lösningar med mig själv. -Lena

Jag vågade inte ens tro att det skulle kunna ge sånt värde i pengar, men jag genomgick en stor personlig utveckling och är nu mycket mer strukturerad och beslutsmässig. – Anders

Jag blev min egen ledare tack vare skrivkursen, tack Maria – AnnSofie

Om du vill ta reda på vad dina säljhinder är och hur du kan komma förbi dom, så är det här kursen för dig. – Ulrika