Tacksamhet, nyckeln till framgång

Tacksamhet kan ha många ansikten.

Jag har förstått att den som är i tacksamhet har lättare att nå framgång.

Motsatsen skulle vara att vänta med att bli tacksam tills framgången har kommit.

TÄNK OM du kan vara mer tacksam redan nu

TÄNK OM det kommer att hjälpa dig att nå din mål

 

Tacksamhet varje dag

Jag har så mycket att vara tacksam för. Saker som finns i min vardag och som skulle kunna vara lätt att glömma bort. Om det inte vore för att mina skrivövningar gör att jag kommer i kontakt med mitt inre, skulle jag kanske än i dag vara omedveten om det.

När jag sitter där i lugn och ro varje kväll och ska berätta vad jag är tacksam för så blir det så tydligt för mig.

Jag är tacksam för allt det vackra i mitt liv, för att jag är frisk. Jag är tacksam för alla underbara människor som älskar mig för den jag är. Jag är så otroligt tacksam för alla härliga människor jag får älska att ha i mitt liv.

Tänk att jag är mamma till underbara Linnèa och Rebecca och att de är lyckliga med Robin och Jimmy och sötnosarna Elis och Olivia. Tack för att jag får uppleva att vara en pigg och glad mormor som är stark och älskar att leka. Tänk att Henke älskar mig så mycket att han vill dela sitt liv med mig. Tack för att pappa fortfarande finns i mitt liv men även tack för alla år med mina underbara mamma. Jag saknar dig så oerhört mycket. Tillsammans lärde ni mig vad kärlek, omtanke, moral och etik är. Det är jag så tacksam för att jag ser. Tack Anna min underbara lillsnurra för att du finns.

Jag är också oerhört tacksam över att jag har hittat mitt sätt att hjälpa och inspirera andra människor till att våga drömma större, att tjäna mer pengar för att kunna skapa sitt liv i frihet. Jag får chans att göra det jag är bäst på genom att lyfta fram alla supercoola entreprenörer där ute.

TACK för att jag har tillgång till de resurser jag har, tack för att jag tror att jag kan lyckas med allt det jag vill. Tack för att jag har funnit en bra plats i livet men vågar drömma ännu större.

 

Nå ”omöjliga” mål med hjälp av tacksamhet

Det finns många verktyg för att nå din drömmar och skapa förutsättningar för att mirakel ska hända i ditt liv.

I skrivövningarna jag berättade om här ovan berättar jag om min tacksamhet över de saker som ännu inte hänt i mitt liv, men jag vill att de ska hända.

Ett av de bästa knepen när du ska åstadkomma något du inte lyckats med förut är att se dig själv i den framgången, se dig själv i det livet.

  • Hur känns det?
  • Hur ser det ut?
  • Var bor du?
  • Vilka har du med dig?

Var tacksam för allt du kommer att ha, men skriv om det som att du redan har det.

Det är det som kallas mental träning

 

Mental träning, elitidrottarens verktyg för att lyckas

Att se dig själv lyckas, känna känslan och att känna lyckoruset är en viktig framgångsfaktor.

Om du inte kan se dig lyckas kommer du inte att göra det.

Prova att sätta dig i lugn och ro 5 minuter varje kväll. Blunda och andas lugnt.

Se dig var du själv vill vara, eller en specifik uppgift du klarar av. Se dig vara i händelsen då du lyckas, se dig vara i glädjen efteråt.

Det skulle kunna vara att tjäna 10 000 kronor, eller att nå ett visst antal kunder, eller vad som helst.

När jag var 14 år så vann jag Kalle Anka-mästerskapen i spjut tack vare att jag varje kväll så hur jag kastade ett perfekt kast. Jag såg spjutets luftfärd, det var som att det aldrig ville landa. Det gick precis över 40-meterslinjen. Jag såg mig själv bli nöjd och jätteglad. Jag såg framför mig hur nöjda jag och pappa blev. Sedan såg jag hur de ropade upp mitt namn och komma och ställa mig överst på prispallen.

Verkligheten blev precis som det jag sett framför mig, fast resultatet blev 39.98 meter. Jag bara förstod att nästa gång ska jag se mig kasta 41 meter istället

 

Nå ”omöjliga” mål, ny bloggserie

På måndag börjar bloggserien Nå ”omöjliga” mål

Häng med om du går runt och tror att det finns saker Du vill ha, men som inte är möjliga för dig.

Jag berättar hur jag tänker runt detta och hur du kan använda en elitidrottares tänk för att nå dina ”omöjliga” mål.

Jag kommer att lägga ut den på LinkedIN, Instagram, Facebook och Twitter

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *