Tjäna mer och jobba mindre

Anna och Annika Tjäna mer

 

Föreställ dig att du är där du helst av allt vill vara. Du tar det lugnt, är avslappnad och är med de människor du helst vill vara med.

Din mobil plingar till och du har ett meddelande om din senaste försäljning. Du vet att din omsättning kommer att vara mer än nog den här månaden, precis som den varit under många månader. Du lutar dig nöjd tillbaka och ler åt att ha mer än ett års lön på banken.

Efter hårt arbete har du lärt dig allt om att driva webbföretag med automatiserade inkomster. Känslan är obeskrivlig! Du är i mål.

Kom och hör oss berätta hur du kan tjäna mer och jobba mindre.

 

Anna ÅbergAnna Åberg har levt på inkomster via webben i tre och ett halvt år. Hon lever sitt drömliv, att resa världen runt, samtidigt som inkomsterna stadigt kommer in.

Vill du ha mer frihet att resa, jobba från stugan, umgås mer med familjen eller ägna mer tid till ett intresse eller en hobby?

Automatiserade inkomster via webben ger dig frihet att leva ditt liv som du önskar!

Anna delar vad hon har lärt sig genom att leva som digital nomad och berättar hur du förbereder ditt företag för automatiserade inkomster.

 

 

Annika ElgeskogAnnika Elgeskog har följt Anna Åberg via webben i två år. Först lite på avstånd och sedan ett år tillbaka började Annika att anamma Annas teorier och nu har Annikas äventyr börjat där hon helt och hållet kommer att försörja sig via webben.

Annika delar med sig av hur hon byggt sitt företag så att hon nu kan leva sitt drömliv. En resa som innehåller både Instagram för småföretagare och Virtuell assistent.

 

 

Dag:   lördag 10 oktober

Tid      kl. 15-18

Plats   Ormbergsvägen 6, Gröndal, ( nere vid rondellen)

Anmälan via denna länk >>