TYPISKT MIG!

Har du någonsin använt orden TYPISKT MIG ?

Har du då använt dem gällande något positivt?

Eller är du som de flesta andra, det handlar om något negativt?

Nu startar jag utmaningen som kommer att hjälpa dig att skapa din egen framgång

 

TYPISKT MIG!!

Jag hör ofta människor säga det uttrycket med ledsen och arg ton. Man kan höra besvikelse, ånger eller liknande känslor. Bara häromdagen hörde jag en entreprenör som sa, typiskt mig att missa chansen när den väl kommer.  Det känns rätt hårt att vara den som känner att varje gång önska att man hade kunnat agera. Det är ok att vara besviken om du misslyckas eller missar något du tror är viktigt, men om du vill lyckas i framtiden så måste du lära dig hur typiskt mig kan användas, på rätt sätt. Det sätt som ger dig glädje och  som kommer att hjälpa dig att nå din drömmar och ta chansen när den kommer. Du kommer helt enkelt att gå runt och vara beredd på att saker du vill ha och klarar av, dyker upp i ditt liv. = law of attraction

Typiskt mig, är ett jättebra uttryck för att träna upp din syn på dig själv som kan ta dig till drömmar du inte ens trodde var möjliga. Min första kontakt med mental träning var när som 14-åring började kasta spjut och ville vinna Kalle Anka Sverigefinalen. Pappa och jag avslutade varje kväll med att se mig kasta 40 meter och stå överst på prispallen. Okänd för de andra gick jag och vann, fast på 39.98, hahahah. Där lärde jag mig att sätta gränsen lite högre än det jag vill nå. Några år senare gick jag på Friidrottsgymnasiet i Karlstad och hade den stora förmånen att få Willi Railo som lärare i mental träning. Jag fick hans bok ”Bäst när det gäller”, det fick bli min bibel.


Mental träning är lika viktigt som allt annat du gör i ditt företagande. Så en enkel fråga,
– Hur många timmar i veckan lägger du på mental träning?


Ingen!!??

MENTAL TRÄNING, VARFÖR DÅ?

Mental träning föder succé. Framgångsrika idrottare kan intyga att mental träning är direkt avgörande. Den som vinner OS-guld har tränat mentalt inför sin uppgift.

Vi brukar också få se de som inte har lyckats med sin mentala träning på arenan, de som misslyckas, de klarade inte trycket.

Många egenföretagare ser inte sig själv som framgångsrik eller som en av världens bästa på det den gör. Det krockar ju lite grann med vår svenska mentalitet att du inte ska tro att du är något. Men det ändras nu,  och det behöver ändras för dig om du vill nå dina drömmar.

Du kan veta att du är bra utan att skryta om det. Saken är den att när vi går runt och aktar oss för att bli skrytsamma och verka vara mer värda än andra. Då går vi och tänker så om oss själva också.

Vårt beteende smittar av sig på våra tankar.

Åt båda hållen, tänk på det. Du kan alltså få dåligt självförtroende på grund av hur du beter dig, men du kan också lika gärna skaffa fantastiskt självförtroende. Det sistnämnda gör att du kommer att tjäna mer pengar och nå större framgång.

Ja det stämmer, jag sa att du kommer att tjäna mer pengar, du kanske inte vill ha det, men det kommer automatiskt med mental träning.

 

TÄNK POSITIVT MED HJÄLP AV TYPISKT MIG

Som läsare av min blogg vill jag ge dig en första övning i mental träning

Ta ett stort blankt papper och skriv TYPISKT MIG överst.
Rada upp så mycket positiva saker som möjligt som brukar hända i ditt liv, ex vad blir du glad av?

För min del kan det låta så här:

  • Det är typiskt mig att ha så lätt till skratt
  • Det är typiskt mig att se allt positivt
  • Det är typiskt mig att bli så glad när jag ser mina barnbarn i ögonen.
  • Det är typiskt mig att alla barn tycker om mig.
  • Det är typiskt mig att kunna prata med alla sorters människor
    osv

Ha kvar dokumentet och fyll på med fler saker du kommer på i framtiden.

 

DELA MED DIG

Berätta för världen vad du gör. Den här övningen räcker inte bara idag, den ska du alltid göra.

Så fort du hör dig själv säga – Typiskt mig! måste du säga något positivt om dig själv. Det gäller givetvis även om du formulerar det negativa annorlunda som tex , det är bara jag som råkar ut för sånt här, det händer bara mig. Berätta gärna hur det går för dig på www.mariasundqvist.se

 

Vill du vara med i Actiontaker-utmaningen Typiskt mig som startar måndag 13/11?

Den är gratis och du kan se det som mitt bidrag till att skapa fler företagare med härligt självförtroende och med mer tro på sig själv att agera mot sin dröm.

Du kommer att få flera övningar som gör att det är typiskt dig att göra saker som tar dig dit du vill.

http://simplesignup.se/event/105654-actiontaker-typiskt-mig

Ha en underbar dag, det tänker jag ha

Det är nämligen typiskt mig att se till att det blir det.

kram

Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *