Visionen av ditt mirakelföretag, viktigare än du kan tro

Våga drömma,

visst har du hört det förut, men jag vill gå ännu längre.. 

Våga släppa fram tankar om hur ditt liv skulle se ut om alla mirakel i världen inträffar. Du vet det där med om alla solar och månar står rätt.

Jag tror fullt ut på att drömma är det viktigaste du måste göra för att ge dig själv de förutsättningar du förtjänar.

En idrottare som ska slå världsrekord tänker från början att det är ett mirakel, men utan att drömma om rekordet skulle han aldrig nå i närheten. Idag ska jag berätta vidare om 1:a dagens skrivövning i Action taker, skriv DIG framgångsRIK. 

Att drömma är grunden för att lyckas med något

Därför startar vi dag 1 i skrivövningarna med att berätta om hur vårt mirakel ser ut.

Du sätter dig i lugn och ro och ägnar 15 minuter åt bara dig själv. Din uppgift är att berätta om DITT MIRAKEL

  • Hur ser ditt företag ut?
  • Hur mår du?
  • Var finns du?
  • Vad tjänar du?
  • Annat viktigt som ska finnas i ditt liv

Miraklet, chansen att drömma oändligt stort

Jag har märkt att  den här övningen gav mig nästan mest av allt. Den sätter grunden för alltihop.Den höjde mig och hela min skrivkurs flera nivåer. Här satte jag grunden till att utmana mig rejält.

Att drömma om mirakel fyllde mig med en sådan underbar energi

Grejen är att jag säger att det är mirakel, det är alltså att om ett mirakel eller fler inträffar, då kan det bli så här.

Men när jag läste vad jag skrivit så insåg jag redan då, det här vill jag så gärna ha i mitt liv.

Jag tror att saken är just att det är ett mirakel, så jag måste inte stå för att jag ska klara av det. Det får i alla fall mig att ta i så tårna knakar, jag menar, det är ju fritt att fantisera allt jag kan. Men det gav mig alltså så otroligt mycket tillbaka genom den energi det skapade. Det hade jag aldrig väntat mig.

Mina mirakel, en inblick i skrivövningarna

Jag gjorde om min skrivövning om mirakel för tredje gången häromdagen och då såg den ut så här.

OBS, i skrivövningar låter man bara det som kommer flöda, så det ser inte så snyggt ut.

2017-03-27

Idag är jag i kontakt med: lugn och trygghet

Vad kul, idag börjar en ny testomgång för de som vill testa skrivandet. Jag ser fram emot det mycket och när jag har pratat med de olika personerna så blir jag så lugn och trygg. Skrivövningarna är en fantastisk sak som jag ska vara stolt över. Det har hjälpt mig så otroligt mycket, och andra kan få precis samma nytta. Flera av mina kunder säger att det märks rakt genom datorn att jag brinner för det här.

Jag känner också trygghet för att jag har kommit fram till att jag gör rätt sak. Jag skalade bort alla mina andra tjänster för att jag liksom gjorde fel saker. Jag valde fel väg. Just det så är det. Jag jobbade heltid med alla mina 6 tjänster så var det som att jag tyckte att jag hade tid över, jag började hjälpa till på xxxx kontor för att jag hade tid. Det blev mer och mer och helt plötsligt jobbade jag bara på deras kontor, visserligen med jätteroliga saker. Men jag glömde bort mitt eget företag. Nu kom jag på att jag måste göra något annorlunda, det vanliga fungerar tydligen inte på mig. Jag måste vässa mig. Så jag bestämde mig för att jobba halvtid med mitt företag, det är ändå mer än vad jag gjort på 1 år 🙂 . Och för att det ska bli något bra, så ska jag bara jobba med 1 tjänst. Bara 1 tjänst!!!!! yes! Jag valde skrivövningarna, för det här är faktiskt det mest värdefulla jag vet. Det är så här som jag kommer underfund med mig själv och mitt inre. När jag är lugn och trygg så får jag också fler bättre ideer. Imorgon ska jag träffa en väldigt bra vän som jag nog kommer att göra affärer med.,Det här blir en bra dag. Dessutom har jag ju startat min nya hobby på 50%, fastighetsinvestering, tänk att det var vid nyår, nu samarbetar jag med Kajsa och hjälper andra att investera på halvtid. Jag är helt övertygad om att tryggheten har med det att göra också.

Dagens uppgift: Mirakel i ditt företag

Mina skrivövningar skulle vara kända över hela världen. Alla sorters människor använder dem för att hitta vägen till sina drömmar. Jag är då anledningen till att flera miljoner människor har vågat stretcha sina drömmar och mål. Jag är inspirationskällan till att de vågar drömma ännu större, sätta högre mål och framförallt att de når sina mål. De använder idrottstänket som jag har gett dem. Det har format dem, de vet att det berättar för sin hjärna vad de vill, det blir vad de kan och kommer att göra. De har lärt sig att använda alla de verktygen som idrottstänket ger. Tänka mirakel, drömmar, mål, analys, träna, tävla, återhämtning, fira, träningskompis, team, tävlingskompisar, mental träning. Allt det där gör mig unik. Att jag kombinerar idrottstänket med mitt entreprenörskap. Det är grejen.

Mina webbkurser finns över hela världen. Efter Sverige blev det Norden och sedan hela Europa. Jag översatte till engelska och amerikanerna gillade mitt sätt att skriva, det har de alltid gjort.

Mitt mirakel i företaget gör att jag kan nå mina drömmar, mitt hus vid havet, med fler mindre stugor i området för barn, barnbarn och andra gäster som kan komma och hälsa på. Jag har egen båtbrygga, båt, jag är på havet mycket. Jag mår väldigt bra, har en kropp som fortfarande älskar att träna och tävla i friidrott och leka tennis, golf, äventyr och allt som är kul. Jag mår skitbra helt enkelt. Alla mina vänner och min familj mår underbart och vi träffas ofta.

Jag har dessutom hjälpt över 1000 personer att investera i hus i USA i syfte att hyra ut för att få hyresintäkter.

Mina skrivövningar finns för entreprenörer, team på företag, privatpersoner, ja alla som behöver göra en förändring i sitt liv.

Det finns 5 olika paket att köpa och det nya 1 års programmet går bra.

Det mesta är passivt, förutom att jag håller gruppcoachning och webinar och föreläsningar ibland

 

Det här gör att det varje månad tickar in 500 000 kr på mitt konto.

 

Wow, jag kan se mitt mirakelföretag och mitt mirakelliv framför mig. Det här vill jag ha,

 

Jag tar emot allt jag är: lugn och trygg och full med  glädje över tankarna om mirakel

Jag är tacksam att jag kan känna alla dessa känslor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *